Pumpe

Pogon pumpnih agregata

Više od 20 godina Mikromotor se bavi servisiranjem i remontom pumpnih agregata.

U sopstvenom pogonu posedujemo svu prateću opremu i stručan kadar koji može odgovoriti na sve zahteve naših kupaca. Izvodimo najsloženije zahvate na pumpama velikih snaga i težina.

Naši serviseri su, sa odgovarajućim vozilima, spremni da izvrše demontažu na licu mesta, transportuju, poprave pumpu u servisu, a zatim da je vrate i puste u rad.

Vršimo servis i remont pumpnih agregata za sledeće fluide:

  • pumpi za čistu vodu (hladnu i toplu)
  • pumpi za prljavu i hemijski agresivnu vodu (otpadne vode, mulj, fekalije itd.)
  • pumpi za naftu i derivate nafte

Imamo višegodišnje iskustvo u radu sa DRENAŽNIM PUMPAMA, BUNARSKIM, CIRKULACIONIM, VERTIKALNIM I HORIZONTALNIM, PUMPAMA ZA RAD U SUVOJ ILI MOKROJ SREDINI, MULJNIM, FEKALNIM, POTAPAJUĆIM, VAKUUMSKIM PUMPAMA..

Vršimo remont pumpnih agregata sledećih proizvođača: HIDROSTAL, FLYGT, ABS, KSB, JASTREBAC, WILO, GRUNDFOS, LOVARA, WEDA, IMP, SEVER, GRINDEX, VOGEL, BORRNEMAN, DAVID BROWN BINGHAM, DICKOW, STOTHERT & PITT

Ove godine Mikromotor je postao partner švajcarske firme Hidrostal, čije pumpe distribuiramo i servisiramo.

O Hidrostalu

Već više od 60 godina, Hidrostal izrađuje visoko kvalitetne pumpe sa minimalnom obavezom održavanja – od malih, prenosnih pumpi za gradilišta i poplavljenih podrumskih prostorija, do pumpi teških do tri tone za tretman otpadnih voda, kao i pumpi za problematične guste materijale. Kompanija Hidrostal je posvećen inovativnom iznalaženju energetski efikasnih rešenja, kao i visokom nivou vertikalne integracije, tj. isporučenju pumpnih sistema direktno ka krajnjim korisnicima u svim kanalima prodaje. Hidrostal proizvodi i snabdeva tržište sa specijalnim, tehnički veoma naprednim proizvodima za različite industrije i aplikacije. Izborom pumpe Hidrostal, odlučujete se za najbolje dugoročno rešenje.

Više o kompaniji Hidrostal možete pronaći na sajtu: www.hidrostal.com

kontaktiraj odmah

Na raspolaganju za sva pitanja. Pošaljite EMAIL