Liftovi

Putnički liftovi

Teretni - auto liftovi

Maloteretni - kuhinjski liftovi

U današnje vreme liftovi više ne predstavljaju luksuz i stvar prestiža već su neophodni za transport putnika i tereta među spratovima. Mi u firmi Mikromotor nastojimo da našim klijentima pružimo vrhunski kvalitet i uslugu.

Ugradnja novih liftova

Mikromotor d.o.o. može ponuditi liftove sa električnim i hidrauličnim pogonom kao i sve ostale liftove prilagođene konkretnim potrebama investitora.

Uspešna poslovno – tehnička saradnja sa više renomiranih svetskih proizvođača, omogućuje nam da klijentima ponudimo isporuku najsavremenijih liftova od najeskluzivnijih liftova visoke klase do liftova za objekte sa ograničenim budžetom.

 

Ugrađujemo električne i hidraulične putničke liftove sa ili bez mašinskog prostora. Ugrađeni liftovi mogu biti sa automatskim ili poluautomatskim vratima. Dizajn i veličinu kabine prilagođavamo veličini voznog okna i nameni lifta, uz upotrebu kvalitetnih materijala.

 

Projekat: lift Stambena Zajednica Ratka Mitrovića

Pored velikog broja liftova, ugrađenih u prethodne dve godine, na adresi Ratka Mitrovića, za Stambenu Zajednicu direktno je dogovoren nov MRL električni lift, koji se sa svojom specijalno dizajniranom kabinom posebno ističe.

Servis i održavanje

U mogućnosti smo da ponudimo kompletnu uslugu na području od projektovanja, proizvodnje i montaže, preko servisa i održavanja i remonta i modernizacije proizvoda kada se za to ukaže potreba.

Kvalitetno obučeni projektantski, monterski i serviserski timovi obezbeđuju visok nivo kvaliteta pruženih usluga. Dugogodišnja tradicija i veliko iskustvo naših zaposlenih obezbedjuje profesionalno obavljanje svih vrsta zadataka u najkraćim mogućim rokovima.

Remont i modernizacija liftova Radni vek lifta zavisi od mnogo faktora, najvažniji su učestalost korišćenja, ponašanje putnika i održavanje. I uprkos svim naporima, radni vek se procenjuje na dvadesetak godina. Posle toga se preporučuje remont i modernizacija. Naša rešenja za modernizaciju produžuju i unapređuju život lifta, dodavanjem najnovijih tehnologija i usluga koje omogućuju veću sigurnost i uštedu energije.

kontaktiraj odmah

Na raspolaganju za sva pitanja. Pošaljite EMAIL

Putnički lift

Pod putničkim liftom se podrazumeva trajno ugrađeno postrojenje pokretano električnom energijom, namenjeno za prevoz lica, kojim se opslužuju određene stanice korišećenjem kabine čije mere i konstrukcija omogućava pristup licima i koja se kreće u voznom oknu između dve čvrsto ugrađene vertikalne vođice.

Previous slide
Next slide

Teretni lift

Pod teretnim liftom se podrazumeva trajno ugrađeno postrojenje pokretano električnom energijom, namenjeno za prevoz lica i tereta, kojim se opslužuju određene stanice korišećenjem kabine čije mere i konstrukcija omogućava pristup licima i utovar tereta i koja se kreće u voznom oknu između dve čvrsto na ugrađene vertikalne vođice.

Maloteretni - kuhinjski liftovi

Pod maloteretnim liftovima smatraju se liftovi namenjeni za prevoz manjeg tereta bez pratioca.

Partneri

O našem radu pišu i drugi: Pročitajte tekst o nama na daibau.rs magazinu.